出左部 6s 試 LTE-A

是咁的, 其實iPhone 6s今次吸引力真係唔大,
但係都忍唔住出部試 LTE Advanced

結果

其實最快個次有250/46 Mbps 接近 cat 6 LTE maximum theoretical speed (301/51)

試過幾次 仲快過屋企ac router

所以csl. 都未完全死得 會考慮續約
利申: 純粹分享經驗 鍾意speedtest自high

回覆 1# miloworld

咁樣做一次應該冇敢好多data

回覆 1# miloworld

25 號先正式有機賣
你 24 號 12:22PM 就有機玩

回覆  miloworld

25 號先正式有機賣
你 24 號 12:22PM 就有機玩
Botti 發表於 2015-9-26 09:00

睇睇個type先啦,mobile既upload 都無可能會比到咁快你啦

睇睇個type先啦,mobile既upload 都無可能會比到咁快你啦
NeTZoO 發表於 2015-9-26 09:27

唔係 type, 係測試時間....
又唔見有 account 名   (即是之前測試落嘅記錄)

利申 : 我從來無 create speedtest acct, 所以唔知 result 會唔會 show account 名

唔係 type, 係測試時間....
又唔見有 account 名   (即是之前測試落嘅記錄)

利申 : 我從來無 create  ...
Botti 發表於 2015-9-26 09:43

Type  個圖示係wifi呀,有支琪仔至係mobile test!
呢d apps唔駛開acc都試到

再講多次,2xxM upload已經唔會係mobile test啦,
自己識睇就知邊d係樓主所講既測試結果

Type  個圖示係wifi呀,呢d apps唔駛開acc都試到
NeTZoO 發表於 2015-9-26 09:52

我明你講咩
張測試圖 (第 3 張) show 由 24 -> 26 號同一部機 (?) 到 or 同一 speedtest act
前者, 我諗緊一般人點樣可以 24 號中午攞到 6s 測試者

我明你講咩
張測試圖 (第 3 張) show 由 24 -> 26 號同一部機 (?) 到 or show 同一 speedtest act
我諗 ...
Botti 發表於 2015-9-26 09:58

哈,我明你講乜了~

我明你講咩
張測試圖 (第 3 張) show 由 24 -> 26 號同一部機 (?) 到 or 同一 speedtest act
前者, 我諗 ...
Botti 發表於 2015-9-26 09:58

你知唔知iphone有restore from backup呢樣野
前機既result只要有backup係可以restore落新機
唔一定係同一部機既result黎

回覆 9# 留白兄

無用 iphone, 真係唔知