[開箱] [簡單開箱]Totolink A1004 AC750 (update ac速度)

見呢度D巴打多數都係講A2004NS, 但而家市面上加曬價, 我呢D冇咩要求o既人要隻A1004都夠
價錢呢, 市面上A1004都加曬價, 要成3張紅衫魚 不過我有心搵, 有地方賣兩張紅衫魚再多dd姐
對我黎講只係為左要個802.11ac 5GHz黎玩PS4 remote play, 同埋用盡HKBN 500M (舊router得100M WAN/LAN )

不過舊router可以點處理, 都係今年先買

包裝

內容物 (附送CAT.5e LAN線)

規格

---------------------------------------------------------------------
ISP: HKBN 500M
電腦client速度

Sony Xperia Z2 @2.4GHz速度

Sony Xperia Z2 @5GHz速度

5GHz AC行得個62.6Mbps......

5GHz AC行得個62.6Mbps......
moonless 發表於 2015-10-13 19:16

會跑多幾次拎個average

via SONY Xperia Z2

2004 而家咩價?
貴唔過$399 都唔可以叫加左價

不過如果1004 2百多dd又真係好抵玩

Router. 係睇型號 , 大佬得唔代表細佬得-.-, 買低階router,不如買二手
Router

via HKEPC Reader for Andro ...
hello999moto 發表於 2015-10-13 20:29

其實而家所謂高低階router

分別只係wifi速度

對wifi冇要求根本唔需要買過千型號

2004 而家咩價?
貴唔過$399 都唔可以叫加左價

不過如果1004 2百多dd又真係好抵玩 ...
金比 發表於 2015-10-13 20:45

A2004而家excatly $399 A1004而家周街都$299
好彩搵到檔賣HKD@!)

其實同價位, 其他品牌都係得多天線802.11n 2.4G
A1004有802.11ac就係抵hi之處

Router. 係睇型號 , 大佬得唔代表細佬得-.-, 買低階router,不如買二手
Router

via HKEPC Reader for Andro ...
hello999moto 發表於 2015-10-13 20:29
玩左成個鐘remote play GTA V(高畫質高幀率mode)冇lag過機, 滿意了

好東西~~