香港寬頻續約價

仲有個零月就到期,已經去埋cut 約。今日有個自稱主任打尼,話$168蚊+樂視盒子簽24個月,問佢有冇唔要盒子嘅plan,佢話冇。

via HKEPC Reader for Android

仲有個零月就到期,已經去埋cut 約。今日有個自稱主任打尼,話$168蚊+樂視盒子簽24個月,問佢有冇唔要盒子 ...
大喱仔 發表於 2015-10-14 00:08

我上2年  續約都係  埋cut ,  打來都係比$128, 12 個月,
家人話簽PCCW 咁就轉左了, 連108都唔比

呢間公司對舊客真係好差,我用左佢8年都轉

呢間公司對舊客真係好差,我用左佢8年都轉
rsan 發表於 2015-10-14 01:31

迫人唔洗同佢客氣,  有平過佢就轉, 過2 年佢當你新客先再用佢

迫人唔洗同佢客氣,  有平過佢就轉, 過2 年佢當你新客先再用佢
kennonma 發表於 2015-10-14 01:51

係呀! 我用緊佢100M連電話$148....續約開我$160...我頂....新客1000M連電話$17X....佢冇野呀!
個續約WEB SITE 成日開埋哂D咩限時優惠都要$155...最白痴係D SALE打電話黎傾續約開個價重高過上網續約!
我咪同佢講開個價重高過上網續約,我點解要同你續約,咁重好串咁話"咁你又唔上續約?"...即CUT佢線!

係呀! 我用緊佢100M連電話$148....續約開我$160...我頂....新客1000M連電話$17X....佢冇野呀! ...
rsan 發表於 2015-10-14 09:07

搵家人申請, 自己取消

用緊HKBN直接轉Smartone啦。。。唔使煩。。。

via HKEPC Reader for Android

Smartone乜野價錢?

我下個月滿月, 好彩在這個group得知smartone 88.8 一個 即join . Hkbn打來叫續約 ,態度差又串,好似一定要續咁 ! 他問我價錢問題or咩問題 . 我話 smartone用緊你地條線 又是88.8 一個月 , 你地最平都是$138 100m . 你叫我點續呢 . 他一聽之後hang左3 秒 .再叫再考慮下 , 我問考慮d咩。。。。。,他話smartone是租線 , 有差別。 我話咁都是你地條線姐 ! 之後就收線 !

我下個月滿月, 好彩在這個group得知smartone 88.8 一個 即join . Hkbn打來叫續約 ,態度差又串,好似一定要 ...
smartpig 發表於 2015-10-14 09:35

完美KO

我自己都諗住由BB100轉去SMT

不過依家SMT新開肯定用平價搶客。。。兩年後就見真章