電x數碼,續約價$96, 唔簽會加到$106

they call me today.

電x數碼,續約價$96, 唔簽會加到$106

2000 mins voice,   unlimited data

有邊間provider同佢有得fight?  

可以免費share data比部ipad?

thanks!

我都收到電話....但依排佢真係慢到傻...所以仲諗緊...有無師兄有好建議...

ps..好似錯區

我都收到電話....但依排佢真係慢到傻...所以仲諗緊...有無師兄有好建議...

ps..好似錯區 ...
kenlau 發表於 2015-10-19 18:46

4G ok 喎,唔係好慢

Ps. 小熊block左,收到sms未續

我用左20gb都冇lock speed

限速仲要有上限限限速真係咩咩聲,又唔係平過人
中移限速冇上限的,不會限速再限速

我用左20gb都冇lock speed
yick 發表於 2015-10-19 19:51

新舊客有分別

我家人用緊 sunmobile ,  9月到了, 冇續約,之前$68+12=80 ,而家$96, 冇約, 但一到了2gb 即128kbps, 好慢好 ...
FUNGLAM1008 發表於 2015-10-19 19:20

我都想知
我一直都係unlimited
而家續會唔會過2GB 降速??????

用中移動25 gb shared plan 算數,受夠了sun mobile
除開5-6 個人都ok

中移動4g lte係租pccw/csl
sunmobile都係pccw/csl
中國聯通租3
家下香港得返3間電話isp咋嘛,pccw同csl合併左,3,同埋ST
當人多果時,piority 肯定比自已台d客先既,要質素就一定要比錢啦