買咗個新Wifi router,100M plan 終於可以去足 9xMbps..

因為而家 dual band 有 5GHz。。   又可以駁 USB storage 。。   HK$139 抵到爛

flash 咗大陸開發版多好多嘢 set /玩

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

邊部router?

via HKEPC Reader for Android

有得flash開發版,賣139,一定係小米mini router

乜降咗價呀原來
不過點都要搭夠150,唔係仲貴過原價

會唔會幫網頁自動加料? 會唔會傳晒 d data 俾小米做 "分析" ?

9xmb/s only
你講緊爛米?
呢度唔會有人羨慕你,反而同情你

via HKEPC Reader for Android

9xmb/s only
你講緊爛米?

via HKEPC Reader for Android ...
321 發表於 2015-10-29 09:11

9XMb jar你估真係MB呀

有得flash開發版,賣139,一定係小米mini router

乜降咗價呀原來
不過點都要搭夠150,唔係 ...
C-Leung 發表於 2015-10-29 08:54

旺角 小米之家  無得賣 ??

9xmb/s only
你講緊爛米?

via HKEPC Reader for Android ...
321 發表於 2015-10-29 09:11

100M hkbn plan WiFi有成 95M 唔係應該可喜可賀嘅咩?

我知佢個 LAN port 都係 100M ,但我屋企唔玩 Nas 所以影響不大。

9XMb jar你估真係MB呀
eh 發表於 2015-10-29 09:14

寬頻嘅 100M 唔係指 Mbps?

會唔會幫網頁自動加料? 會唔會傳晒 d data 俾小米做 "分析" ?
觀星是答案 發表於 2015-10-29 09:03

你擔心個 browser 將你去過 d 4 仔基地做分折重好啦