邊度買到 1G CAT5E線連

屋企裝修要買 cat5e, 請問邊度抵買?

抵就唔係但我係去華輝買3M Cat5e.
唔係平但100% 真嘢.

network cable出面好多假嘢

我頭先都搵到 post 話去華煇買, 仲話有細盒100meter, 不過我打去佢話 AMP 無細盒, 3M 就有細盒.

ching 知吾知邊度有細盒AMP cat5e 買呢?  thansk.

抵就唔係但我係去華輝買3M Cat5e.
唔係平但100% 真嘢.

network cable出面好多假嘢 ...
bereavement 發表於 2015-11-11 16:30

華煇答左你..... AMP 無細盒

CAT5可以打去博智科技問問

咁ching知吾知邊度有細盒買呀?  定係只有3M先有細盒?

華煇答左你..... AMP 無細盒
bugnvidia 發表於 2015-11-11 17:50

咁ching知吾知邊度有細盒買呀?  定係只有3M先有細盒?
warpaper 發表於 2015-11-11 17:59

3m amp schneider 都可靠  唔想揾黎揾去就3m 啦  仲有modular jack 同faceplate 最好買埋同牌子

AMP冇細盒,如要少D,只有散剪。
我自己就用30呎Cat6線剪頭,XD

AMP冇細盒,如要少D,只有散剪。
我自己就用30呎Cat6線剪頭,XD
boysbehei 發表於 2015-11-12 09:14

裝修既話, 應該唔止用30尺咁少啦

裝修既話, 應該唔止用30尺咁少啦
KinChungE 發表於 2015-11-12 10:09

那要看佢家有多大, 想怎拉線

我家細, 3XX尺, 用最短最直線的方法過廳和房, 而且我預左一定用ROUTER + SWITCH, 所以剛剛夠