[操作疑難] 有線寬頻如何cut單 ?

雖然個約出年中先到期, 而好多師兄都話可以係合約期滿前, 預1-2個月開始做野.

不過今日心血來潮去官網睇下, 唔單止冇取消合約既按鈕, 而且係客戶服務>表格下載都見唔到有 cut form 可以比人下載.

咁要cut 單既話, 應該點手續, 去門市拎 form ?

唔該哂

回復 1 #caihk

去門市攞from,即填即交,職員會幫你fax,你再keep一份copy,搞掂
兩年前試過

via HKEPC Reader for Android

雖然個約出年中先到期, 而好多師兄都話可以係合約期滿前, 預1-2個月開始做野.

不過今日心血來潮去官網睇下 ...
caihk 發表於 2015-11-16 13:06

用你嘅Account登入咗未先?
張終止表格,好似要登入咗之後先會見到㗎喎……

首先你要買把菜刀

只可講你知交機得三度地方揀
尖沙咀,灣仔,旺角

ps:上門收比百五

用你嘅Account登入咗未先?
張終止表格,好似要登入咗之後先會見到㗎喎…… ...
mdws2002 發表於 2015-11-16 14:15

係喎, 用電話號碼 + 身份証號碼登入, 就見到個取消服務按鈕

唔知依家有線寬頻有冇做緊優惠 ? 官網冇資料, 全部都要打電話 1832888

如果續約個價OK平既話, 咁一動不如一靜, 反正我用左成2年幾3年, 都覺得冇咩問題, 只係試過有次打風, 同埋1,2次"系統升級工程"而上唔到網.

係喎, 用電話號碼 + 身份証號碼登入, 就見到個取消服務按鈕
caihk 發表於 2015-11-16 15:34

你可以享受呢個服務,都係要多得阿「持刀兄」喳………

最正統o既做法係買把刀, 走上去 cable office.........

現在可網上cut