香港寬頻 100m連電話 $138

香港寬頻  100m連電話  $138  12月前登記  回贈200元 另外送免回收機頂盒一個(可觀看英超一年免費)

ching點睇。。。
我用緊I cable...
知唔知佢果個機頂盒係點?
係咪果d android box?

免回收機頂盒…會唔會係letv?

100%係LETV啦 LETV自己本身無乜野睇都係靠裝其他APPS睇野

回覆 1# malata

新客? 呢個價我想續約啊...

回覆  malata

新客? 呢個價我想續約啊...
OK仔 發表於 2015-11-22 16:14

新客,我icable就完,睇下轉咩咋

100%係LETV啦 LETV自己本身無乜野睇都係靠裝其他APPS睇野
akiralee 發表於 2015-11-22 15:04

條友話可300 回收

又平咗. 我早個零月之前續. 只係得LETV機頂盒, 無回贈200元.

個盒仔都吾知幾時先至有得攞???

如果用家係會睇英超, 呢個價幾抵喎

又平咗. 我早個零月之前續. 只係得LETV機頂盒, 無回贈200元.

個盒仔都吾知幾時先至有得攞??? ...
Ponya 發表於 2015-11-23 14:44

Le TV Box (4K標準版) 將於閣下成功安裝後的8個星期內,由專人聯絡安排送遞至客戶之寬頻服務安裝地址。倘若反應過於熱烈,聯絡時間將稍為延遲;送貨時間以聯絡時確認為準。此外,客戶需自行安裝及啟動Le TV Box (4K 標準版)1部及12個月樂迷99狂睇組合,香港寬頻恕不負責。

香港寬頻  100m連電話  $138  12月前登記  回贈200元 另外送免回收機頂盒一個(可觀看英超一年免費)

ching ...
malata 發表於 2015-11-22 14:47

你要睇清楚...沒可能係一年英超...應該係一年letv組合...
其實呢個價剩係寬頻+電話都平啦....

你應該係住公屋吧???