香港寬頻+英超PLAN問題

請問各位師兄, 有無人簽左香港寬頻+英超個PLAN?
本身我用緊佢既500MB寬頻, 最近收到電話推廣, 叫我續約, $2XX 一個月, 500MB寬頻+家居電話+樂視盒子+一年英超PLAN
想問問有用緊樂視睇英超既師兄, 質素如何?

本身我用緊佢既500MB寬頻, 最近收到電話推廣, 叫我續約, $2 ...
feli 發表於 2016-1-12 09:28

呢家樂視未開始有得播英超WO~~
佢地16/17球季先開始播呀..

呢家樂視未開始有得播英超WO~~
佢地16/17球季先開始播呀..
OK仔 發表於 2016-1-12 10:53

原來係咁, 謝謝師兄~

黎緊8月先知效果

本身我用緊佢既500MB寬頻, 最近收到電話推廣, 叫我續約, $2 ...
feli 發表於 2016-1-12 09:28

沒人知...我都join左呢個plan...
100mb+電話+2年英超PLAN+樂視盒子 = $268x24月..

咁都幾唔安心, 到時唔掂就蝕水了
nicnic1231 發表於 2016-1-12 21:13

其實沒人知...
不過咁既價錢....如果出街食飯+睇波...每月都唔止99蚊啦...

咁都幾唔安心, 到時唔掂就蝕水了
nicnic1231 發表於 2016-1-12 21:13

我呢家用緊個盒仔, 裝左VST App睇直播CCTV,
用100M睇都無咩點窒..我諗就算到時有得播既時候應該問題不大掛...

我最擔心係延遲幾多。。。

我最擔心係延遲幾多。。。
cowyiu 發表於 2016-1-13 19:38
連現在台也要睇樂視面色(據聞雙方仍未正式簽約有關黎緊三年播英超的安排)甚至未必NxW有得播,即是樂視有無延遲你都無得簡。又就算NxW有你估有無可能大婆有延遲而二拉仔無延遲

?