[操作疑難] VPN 指定連接問題

香港ac68u    深圳有n56u

現在是由ac68u 開vpn比 n56u下既電腦用 (no side to side)

有時睇香港野或開outlook等等就開vpn,睇淘寶等就off vpn

不過咁樣操作超煩 一日on/off 幾10次

請問有無方法可以指定某d 軟件或網頁行vpn 某d唔行?

唔用 n56u 駁,用電腦 vpn client ,電腦駁香港,手機/pad駁大陸。

唔用 n56u 駁,用電腦 vpn client ,電腦駁香港,手機/pad駁大陸。
buynaka 發表於 2016-1-14 20:02

ching 我已經用緊VPN client= =" 唔喺用n56u

我是問同一部電腦可唔可以指定某d software and website 行VPN 某D 唔行

我有幾部電腦添 根本唔使pad an phone去做, 我開個vm 行用os 開vpn 都得添.仲方便過用pad,不過我都喺覺得煩.....所以想指定某d行 某d唔行

ching 我已經用緊VPN client= =" 唔喺用n56u

我是問同一部電腦可唔可以指定某d software and website  ...
神田傲 發表於 2016-1-14 20:10

唔得

最簡單方法就係換router

mikrotik router 行 vpn 彈性一流

唔得
buynaka 發表於 2016-1-14 20:11

唔得定你唔識

最簡單方法就係換router

mikrotik router 行 vpn 彈性一流
kofz 發表於 2016-1-14 20:22

你指香港換定大陸換?

setting喺點?

唔得定你唔識
神田傲 發表於 2016-1-14 20:29

Whatever

你指香港換定大陸換?

setting喺點?
神田傲 發表於 2016-1-14 20:30

香港

香港
kofz 發表於 2016-1-14 22:20

mikrotik router setting?