有冇人用緊淘既無限google drive???

會唔會有人已經比google disable左戶口???

早排我先開既戶口,已經話disable左得番個eduj既非google戶口.

回覆 1# 正宗球迷

淘寶賣家果邊點樣解釋?我都在用無限google drive,但沒放重要野入去。但如果會一下disable咩都沒洗的話,會考慮將資料撤出。可不可以講多D,google果邊沒發email警告直接disable?

回覆  正宗球迷

淘寶賣家果邊點樣解釋?我都在用無限google drive,但沒放重要野入去。但如果會一下 ...
slow 發表於 2016-1-30 13:07

成個google account disabled, 所以唔會收到任何經google通知。
現時係用到間學校portal可以登入,google service收哂工。
未問賣家

via HKEPC Reader for Android

我都有個,用咗都冇一個月,希望可以用耐啲

via HTC TyTN II

madmacuser 發表於 2016-1-30 13:21

我未夠半個月就收左皮。
個賣家話擺色情野同老翻先有機會出事。
我係擺左d錄電視既片,特別sport黎keep

via HKEPC Reader for Android

madmacuser 發表於 2016-1-30 13:21

你係邊間edu?

我暫時無事

會唔會有人已經比google disable左戶口???

早排我先開既戶口,已經話disable左得番個eduj既非google戶口. ...
正宗球迷 發表於 2016-1-30 00:08

唔駛諗喇,佢哋會定期清掃,佢哋都知好多大陸客如果唔係經 VPN 上的話好大機會唔係真用家.....

我未夠半個月就收左皮。
個賣家話擺色情野同老翻先有機會出事。
我係擺左d錄電視既片,特別sport黎keep

...
正宗球迷 發表於 2016-1-30 15:57

因為人哋會周圍掃下有無非法用戶,你就算唔擺野都會出事

用緊真education a/c