[測試] TotoLink の 我無知定佢派膠?! Haaahahaha

佢其實系由220講到200 20蚊の差而已 hahahaaaaa

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

香港係有代理3年保養嘅。。。

不過值唔值俾多$100+就各位自行判斷

香港係有代理3年保養嘅。。。

不過值唔值俾多$100+就各位自行判斷
astrial 發表於 2016-2-8 10:04

最好笑既喺大陸買cheap d 所以要平d hahaaa

其實咁平,如果係我就費事講價

同埋個行貨嘅牛咪又係假3腳

利申:我自己用緊個行貨做AP+switch,完全無話唔足速問題。。。

其實咁平,如果係我就費事講價

同埋個行貨嘅牛咪又係假3腳

利申:我自己用緊個行貨做AP+ ...
astrial 發表於 2016-2-8 11:51

我行貨,水貨都買過,2者無分別
有3腳牛係方便d,不過我大把類似既牛多。
至於行貨,我買時間行要囉去筲箕灣山卡啦工廠區,仲要得1-5 +早收時間,我當無保算了

最好笑既喺大陸買cheap d 所以要平d hahaaa
神田傲 發表於 2016-2-8 10:10

其實直接叫齊頭200蚊咪得囉,講價既野邊駛解釋咁多

btw,我覺得樓主200蚊放出,都係好價黎

其實直接叫齊頭200蚊咪得囉,講價既野邊駛解釋咁多

btw,我覺得樓主200蚊放出,都係好價黎 ...
NeTZoO 發表於 2016-2-8 16:38

系呀....學你話齋..講價咪直接講咯....又話呢cheap又盛...怕cheap做咩買totolink.....仲要二手totolink...我真心笑死

我行貨,水貨都買過,2者無分別
有3腳牛係方便d,不過我大把類似既牛多。
至於行貨,我買時間行要囉去筲 ...
NeTZoO 發表於 2016-2-8 04:33 PM

間代理已搬去九龍灣
http://www.suntronics.hk/
仲有大陸生產, 有d 有分出口同內銷, TP-LINK就係其中一個

大陸版QC鬆d, 甚至買到 RMA 都唔係奇
3腳牛安全規格高D, 要過到機電工程署
24X7 買返行貨有信心d

via HKEPC Reader for Android

我都揾緊一隻二手用尼set vpn