[操作疑難] 求救~請問人在廣州asus 的openvpn 應該要點轉port??

因為用預設値,不能連線,請教各位應該要點改port ,thx

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

先改廣州client 嗰邊用 1194 port, 連咗之後, 再Load Asus 嗰admin page轉 OpenVPN port..

但如果廣州client嗰邊封咗1194不能連線, 就要揾另一個無封嘅network,連咗之後轉asus 的OpenVPN port..

就封了,過唔到,thx,宜家用pptp先得

就封了,過唔到,thx,宜家用pptp先得
悲歌之王 發表於 2016-2-10 09:03

OpenVPN, 梗係用 TCP, 443 啦

回覆 4# chinwah

師兄 是否咁 Set ?

我set 完 save 咗後,去下載vpn 檔案果到彈
OpenVPN server daemon failed to start.
Please check your device environment or contents on the 進階設定 page.

唔通唔支援 ?

回覆  chinwah

師兄 是否咁 Set ?
悲歌之王 發表於 2016-2-10 09:32

回覆 7# chinwah

Save咗後,不能下載到新果個vpn設定檔。
OpenVPN server daemon failed to start.
Please check your device environment or contents on the 進階設定 page.

回覆  chinwah

Save咗後,不能下載到新果個vpn設定檔。
Ple ...
悲歌之王 發表於 2016-2-10 09:45

router web accesee 有冇開到https?有的話關左佢

回覆 9# chinwah
是否在這頁面更改,我唔太識 thx