[開箱] [有速度測試]終於俾我等到 Homeplug1000M + WiFi

屋企間格問題, 我間房不嬲都收唔到WiFi
之前都用過 homeplug500M +Wifi,普通上網其實無問題,但如果用黎高清睇波的話,就算插線用都係會lag

禽晚經過深水步,見到 Homeplug1000M + WiFi 終於出左,買左返黎試下

一隻插拖版用

一隻係房用

睇返個rate ,竟然有609M,好驚喜...即係data lost 都唔太多

今晚睇阿仙奴對巴賽,再睇下速度點
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

之前都用過 homeplug500M +Wifi,普通上網其實無問題,但如果用黎 ...
neveralone 發表於 2016-3-16 16:33

Ching買咗幾錢?

Ching買咗幾錢?
patklchung 發表於 2016-3-16 16:37

$9xx

好似係市面上第一隻AV1000有wifi

之前都用過 homeplug500M +Wifi,普通上網其實無問題,但如果用黎 ...
neveralone 發表於 2016-3-16 16:33

今晚幾點踢?

$9xx
neveralone 發表於 2016-3-16 16:39

貴嘢

樓主係Netgear fans喎

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE

今晚幾點踢?
Tong05 發表於 2016-3-16 16:42

歐聯,三點九囉

樓主係Netgear fans喎  

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE
astrial 發表於 2016-3-16 16:48

你講隻 Switch? 係個朋友送畀我

樓主, 呢對homeplug wifi係唔係行ac 呀?

樓主, 呢對homeplug wifi係唔係行ac 呀?
moleungchan 發表於 2016-3-16 17:03

行AC