和仔WiFi熱點係咪少左?

係咁的,今朝係某間麥記搵唔到和仔個SSID,
之前係搵到的,
然後我上去佢個官網, 諗住搵出佢個間麥記的地址投訴,
點知一搵, 成抽麥記冇左,成抽大x樂又冇左,
記得之前仲有的,
想問其他ching有冇同樣情況,
係呢兩抽地方上唔到和仔WiFi呢?

幫你問左,M記以後唔會有3既WIFI
估計係同y5zone割蓆,自己搞返自己WIFI

回覆 2#

謝!3仔同Y5拆夥,除非自己起番,否則熱點就少左好多。咁重話自己全港最大?

以我所知,y5zone 收3仔服務費, 3仔覺得唔平

回覆 4# solexkey

最緊要Y5ZONE 係競爭對手公司

回覆 1# PN420

尋日3月31日12點(Y5ZONE SITE)開始無曬D和記/3台 ssid

因為我用緊路邊上網~依家要用PXXW~~用返adsl機站..

幫你問左,M記以後唔會有3既WIFI
估計係同y5zone割蓆,自己搞返自己WIFI
冷 發表於 2016-4-1 16:22

Y5zone 還剩番少量麥記,
即係遲d會連剩下既麥記都會冇埋,

甘 Y5zone 仲有咩用。。。。。。。。。。。
。。。。。。。。。。

回覆 7# red_devil

Y5ZONE係HKBN嘅,仲有其他台SSID,M記仲有免費WiFi

回覆  red_devil

Y5ZONE係HKBN嘅,仲有其他台SSID,M記仲有免費WiFi
高登天后 發表於 2016-4-2 07:39

M記自己 WiFI
係咪免費?

但始終係公共冇password
冇甘安全,
但都好過冇啦。。。。。

M記自己 WiFI
係咪免費?

但始終係公共冇password
冇甘安全,
但都好過冇啦。。。。。 ...
red_devil 發表於 2016-4-2 12:28

限時免費,好似係60分鐘