中咗HKBN 100M半年

原來係TVBFUN中咗HKBN 100M半年, 今日check先發覺, 不過我仲用緊HKBN, 雖然已完約, 佢照舊價charge我, 應該唔符合拎獎資格, 不過原來資格可轉讓, 有邊位網友想裝HKBN100M半年, pm我傾傾

**問咗HKBN, 免安裝費, 不收modem按金, 條件120日內無用過HKBN, 所住單位有覆蓋

https://www.facebook.com/mytvsuper/posts/677646925706633

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

gag mode: 我諗樓主冇唔唔符合條件law
pt 2話120日內冇安裝hkbn而唔係冇用過
照計樓主安裝hkbn起碼係2年前啦

gag mode: 我諗樓主冇唔唔符合條件law
pt 2話120日內冇安裝hkbn而唔係冇用過
照計樓主安裝hkbn起碼係2年前 ...
C-Leung 發表於 2016-4-9 20:34

要睇英文先確定,你知是是但但啲野...之前樂視送嗰半年就係120日內要唔係客戶。

有無話幾耐之前要安裝?

不是話送mytv super盒仔嗎?

無寫幾耐之前, 安裝後翌日開始計半年免費

**有興趣平玩6個月hkbn 100M + 1month mySuperTV,  pm 我
https://apply.hkbn.net/broadband/tvbfun.jsp

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如4月17日都冇人要就過期了

回復 3 #buynaka

所以咪話gag mode,預咗博唔到搞下gag o者
PS樓主已經問咗bn要120日冇用過bn,gag已完

via HKEPC Reader for Android

我都中左
我以為現有客戶可以送多條100M
等我体驗下屋企安2條100M 會唔會方便D
點知無得安

冇合約, 半年免費