[操作疑難] 有無師兄用緊Netgear R8500?

見佢話有內置VPN,想問呢部可以開幾多個acc?VPN個速度如何?同埋呢部個lan to lan thoughput有幾多?
上左佢網站都搵唔到料

有用R8500, 但無用佢個OPENVPN. netgear 個openvpn 好煩.  尤其係用android 的

有用R8500, 但無用佢個OPENVPN. netgear 個openvpn 好煩.  尤其係用android 的
hellfighter 發表於 2016-4-28 17:08

咁除左open vpn仲有無其它vpn揀?pptp有無?

咁除左open vpn仲有無其它vpn揀?pptp有無?
bbgirl223 發表於 2016-4-28 18:19

咩都無
要vpn買asus啦

回覆 4# chungsm

Windows 用既無問題。或者買個支援tap mode openvpn 既 android openvpn client. Hk$6x

我自己就用番 nas 既Vpn server 算

咩都無
要vpn買asus啦
chungsm 發表於 2016-4-28 18:30

大陸好多用open vpn用唔到
仲諗住netgear第一次有隻vpn router添

我自己就用番 nas 既Vpn server 算
hellfighter 發表於 2016-4-28 18:37

我而家都係用緊nas做VPN,但個速度行到3x mbps,睇下會唔會好d

新版firmware個openvpn升級咗 應該支援iPhone/android

android 試左, 用到. 比較過 windows 同 android 個 .ovpn file . windows 繼續用 tap. 而 android 用 tun

ios 今晚再試