終於要買router了(和仔1G),煩惱嘅問題

剛upgrade了寬頻,要求有ac, usb 3.0, 有冇好介紹?

Thank you

心目中有冇budget?

呢度多人用 Asus 同埋 Netgear,不過我個人偏愛 Linksys,最近買咗 Linksys EA7500,有晒你要嘅要求。

你可以去呢度參考吓其他啱用型號售價:
http://shop.upsangel.com

via HTC TyTN II

$1000內,唔想太貴

Netgear R7000 / Asus AC68u岩岩符合你要求

Netgear R7000 / Asus AC68u岩岩符合你要求
KinChungE 發表於 2016-5-11 11:42

Netgear 保用幾多年?代理係邊區?

剛upgrade了寬頻,要求有ac, usb 3.0, 有冇好介紹?

Thank you
tskso 發表於 2016-5-11 02:09

師兄你呢啲幸福的煩惱

Ac68u  la
方便易set
出力足架

via HKEPC Reader for Android

Netgear 保用幾多年?代理係邊區?
tskso 發表於 2016-5-11 14:00

代理係邊區?
香港九龍觀塘鴻圖道26號威登中心1003-5室
(牛頭角港鐵站B6出口)
(852) 2803-0036 / (852) 2857-7227 Ext. 220
  support@winco.com.hk

代理係邊區?
香港九龍觀塘鴻圖道26號威登中心1003-5室
(牛頭角港鐵站B6出口)
(852) 2803-0036 / (852)  ...
kchouse 發表於 2016-5-11 14:13

又係觀塘,好遠

師兄你呢啲幸福的煩惱

Ac68u  la
方便易set
出力足架

via HKEPC Reader for Android
~你好嗎~ 發表於 2016-5-11 14:06

哈哈,同級都有幾個models,其實原本唔係想換,仲用緊1043nd v1(和仔300mb), 屋企仲有部行100mb 水牛牌全新 router, 不過今次一嘢升到1000mb,心痕痕了

師兄,我絕對明白你點諗,我最近都經歷過由100Mb上1000Mb。