我應該買邊種Wifi 手指

用win 10
唔知support 唔support

呢 2 隻 都唔會考慮

咁買邊隻好?
我部desktop 3,4 年前買落
無無線上網, 無Wifi
我search wifi 手指, 只係search 到呢2間公司

用緊小米+win10,無問題,呢個價錢,一般上網,其實好低玩。但如果你好怕大陸果邊收集你d資料或個電腦連線上網要超過100m既話,就吾好考慮以上2隻la

題外話,小米wifi mini已出了第2代,但香港暫時未有得買住,現只在大陸發售

其實大把選擇,慢慢搵下.....
http://www.price.com.hk/category.php?c=100047

如果我部桌上電腦無Wifi
咁我買360會唔會好D
360有埋無線網絡卡
唔知小米有無
360出到第三代LA

我應該一路用100M
因為得hkbn 100M 係唔洗用modem
多部機食多D 電嘛

只可以話,樓主好勇敢

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE

我電腦白痴
今日行左好多間電腦鋪問有無360 wifi 第三代
間間都話無
都係叫我買D 百幾二百蚊GE 但我又唔知道咩牌子

我有諗過換電腦
我部電腦仲好地地
行得好快好順
除左唔可以wifi 以外完全無缺點

我電腦白痴
今日行左好多間電腦鋪問有無360 wifi 第三代
間間都話無
都係叫我買D 百幾二百蚊GE 但我又唔知 ...
carolwmc 發表於 2016-5-13 17:08

如果只係一隻普通wifi手指,TP Link,D Link,Asus,Netgear等等一堆豐儉尤人

上價錢.com同啲廠官網睇下先再決定啦

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE