[操作疑難] 想係鋪頭裝IPCAM 照住cashier,但只係用緊PCCW 6M

PCCW ADSL 6M 有冇可能live 係出面睇到?

Ofca:串流高解像短片=1Mbps 或以上

via HKEPC Reader for Android

PCCW ADSL 6M 有冇可能live 係出面睇到?
~monkey~ 發表於 2016-6-4 14:46

睇你解象度,唔高清無問題。

回覆 1# ~monkey~

上傳最高640k, 高清相信唔得

裝隻假既都起到作用

裝隻假既都起到作用  

takeoto 發表於 5/6/2016 04:29 PM

而家裝係鋪果SET CCTV其實已經死左
腦細咁岩又突然屎弗痕想係街望返鋪

理得佢啦, 答唔識咪算
叫腦細自己搵專業人仕搞惦

ADSL 6M 即係640k upload?
基本上好慢,如果你個生意需要到internet realtime 囉資料,會有影響

你可以裝cam server 長期錄影,之後可以經server 度囉番一個壓縮左細d file既畫面實時睇~

裝隻假既都起到作用  

takeoto 發表於 2016-6-5 16:29

買左保險,保險唔賠!
仲有以前係無問題,而家隻cam係真有用,由其好多老千襯多人襯亂話比左未找錢等等

ADSL 6M 首先樓主自行test個真實上載速度先,我以前家用8M的,下載得800kb左右,上載得80kb。IPCAM主要系上載速度。