請問hkbx送的mytvsuper盒子可以非登記地址使用嗎?

如題,想放另一屋使用,打上hkbx問,佢哋又支吾以對,完全無講過得或吾得,有ching試過嗎?thx

佢地唔講,因為如果佢地答你得會好麻煩

via HKEPC Reader for Android

唔知
係可以既

你拿去第二到用鬼知咩,問就梗話唔得啦

如題,想放另一屋使用,打上hkbx問,佢哋又支吾以對,完全無講過得或吾得,有ching試過嗎?thx ...
smith 發表於 2016-6-13 07:10 PM

無論hkbb支吾以對又好嚴詞拒絕又好
最實際就係實地測試
正如你明問家用一定得一粒IP
咁實際上....

因為居企人想睇mytvsuper,如果可以的話,我就開hkbb,比個盒仔佢地用,如果吾得既話,我就開smartonx算啦(價錢平d),我吾睇tbb,送個盒比我都係放埋一邊吾用的

因為居企人想睇mytvsuper,如果可以的話,我就開hkbb,比個盒仔佢地用,如果吾得既話,我就開smartonx算啦( ...
smith 發表於 2016-6-14 00:15

驚就唔好博,就咁780買隻比屋企人囉

係可以的,我現在用緊!佢無lock你部機嘅MAC的

因為居企人想睇mytvsuper,如果可以的話,我就開hkbb,比個盒仔佢地用,如果吾得既話,我就開smartonx算啦( ...
smith 發表於 2016-6-14 00:15
未用hkbn嘅去申請一年免費,再俾780買box

係可以的,我現在用緊!佢無lock你部機嘅MAC的
watson852 發表於 2016-6-14 07:48

咁如果另外一個人用的不是hkbn,咁是否可以用得mytvsuper