現在HKBN BB100 續約最平幾多錢到? 最平是$68!?

上星期剛問過,$118 x 24mths..

re: 仲有一個月約..

平過以前....
hkcleanhome 發表於 2016-7-2 21:17

係...但之前pccw冇e+咁進取,今時已經唔同往日...

聽聞上個月有人做到$100樓下 bb100...

$100樓下, 我上次可能是十年前...
hkcleanhome 發表於 2016-7-2 23:50

公屋

計劃月費         自助幫極速王組合 100M + HKBN Wi-Fi (連myTV SUPER 包括基本、TVB外購節目點播組合及額外流動裝置服務): 第1 至 24 個月: $99
計劃生效日期         2016/08/01
合約結束日期         2018/07/31
合約期         24個月
合約期後之收費         $218.0

覺得個mytvsuper係垃圾可以試下打電話問有無單$68 100M,因為有師兄報料見過有,我自己個續約頁面就一次沒出現過

平過以前....
hkcleanhome 發表於 2016-7-2 21:17

現在一般寬頻大勢都唔會過一百蚊
smartone上年做過$88,現在長期都$103 100M
網上行就vdsl$68 100M,我公屋樓下就長期見有街檔大大個牌$98 100m光纖免安裝

上星期剛問過,$118 x 24mths..

re: 仲有一個月約..
uncle9 發表於 2016-7-2 20:50

也是公居屋吧...

請問私樓最平幾錢?