歷史性時刻终於入村了

話說果曰鋪線師傅打比我話幫我屋企村屋放光纖線入屋, 跟住我二話不说放低手頭上工作,馬上趕反屋企開門幫師傅.

當時師傅開始試放線時. 我真係好興奮!!! 好多人覺得光纖入屋 so what, (但係對於我地依啲甘內都係仲用緊 6M 對係 6M , 的用户 就好似見到曙光.)   放完線後師傅話可以用  500M 或 1000M 我由心度笑出嚟

最後多謝所有師傅落住大雨幫我屋企. 努力放線差D 放唔到要用穿線帶
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 1 #wormyelf

恭喜晒,心同感受,我都等緊歷史嘅一刻

via HKEPC Reader for Android

話說果曰鋪線師傅打比我話幫我屋企村屋放光纖線入屋, 跟住我二話不说放低手頭上工作,馬上趕反屋企開門幫師 ...
wormyelf 發表於 2016-7-3 14:55

汽水茶點聊表心意

除左恭喜, 都唔知可以講乜 ......... ^_^!!

自費?

By the way, 我個箱大你好多. 裡面仲有Splitter

大埔??

自費?

By the way, 我個箱大你好多. 裡面仲有Splitter
Brainstomer 發表於 2016-7-3 16:08

免費安裝   upgrade plan 要加錢

回覆 6#

青衣

回復 wormyelf

恭喜晒,心同感受,我都等緊歷史嘅一刻

via HKEPC Reader for Android ...
eddy310 發表於 2016-7-3 14:58

腦电逐步鋪村屋線就快嫁啦!!

回覆  冷

青衣
wormyelf 發表於 2016-7-3 17:10

清X新村?
    你10G都有得申請啦
    隔離幾條村好似未有