[操作疑難] 淘寶的華為E5573能否在香港適用??

https://detail.tmall.com/item.ht ... 74fe&abbucket=1

旺旺問了店家,佢話唔知

回覆 1# 陳生

用到聯通3/4G就得
利申:用緊,香港csl/大陸聯通 3/4G都得
我係度買,海外版黑色平幾草野,除左個樣同setting版面唔同(有俄文同英文同b字頭個台,default apn係俄台,可以自己set過)https://item.taobao.com/item.htm ... &_u=4e87b3b1951

电池1500毫安   好快無電架wor

回覆  陳生

用到聯通3/4G就得
利申:用緊,香港csl/大陸聯通 3/4G都得
我係度買,海外版黑色平幾草野,除左 ...
香蕉乜乜乜 發表於 2016-7-4 10:00

請問電量是否很差。連續使用可以用幾耐

陳生 發表於 2016-7-4 19:58

幾個鐘就無電

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone

幾個鐘就無電

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone
ecorange 發表於 2016-7-4 22:39

夠用啦。。。。

但1500mA真係可以頂到幾個鐘??

夠用啦。。。。

但1500mA真係可以頂到幾個鐘??
陳生 發表於 2016-7-5 00:52

Depends on你點用囉
你機不離手不停上網既
或者你身處地方信號不穩定
部pocket wifi要成日search network既
咁就唔得嫁喇

陳生 發表於 2016-7-4 19:58

唔夠5個鐘

唔夠5個鐘
香蕉乜乜乜 發表於 2016-7-5 08:31

其實電量我OK,唔系成日用,但見淘寶評價有d人直接話 垃圾,300買個1500毫安充電器。。。

會唔會真係甘垃圾

如果去黃金買,4G最少要幾錢,咩牌子

紫米戈舊又如何?