[商業寬頻]有人用hkxx奶野

http://computer.discuss.com.hk/v ... ge%3D3#pid444889288

搞到都幾麻煩. 我都曾經身受其害 有咩事係搵唔到人嫁
唔想大家重蹈覆轍 如果要平就要bear cs冇咁好
要CS簡pccw or九倉 兩者差不多 格價簡個平D嘅

好小事姐,係個樓主傻先聽佢講,俾我三兩下就KO佢

商業(!!)寬頻
電訊局(代海關)係理唔到
消委會更唔使諗
要玩...要搵律師打商業官師

PS..屁屍屍孖V重 PK, 我估間間一樣

條 link 邊度提過和仔?

回覆 4# kinx80

link 講香港寬頻 (商業寬頻)
樓主話和仔

其實係唔使比錢,可以終止合約。但唔可以一邊用緊又一邊嘈服務商。
服務商未能覆行合約內提供的服務,就可以終止。而且可以報海關。

不過樓主的標題會導致誹謗 ,因為唔關和仔事。

發現100M線 FULL 左,不能安裝
回覆中止合約要付罸款
合約講明100M冇就要用10M?咁如果全部FULL 哂1M都冇.係米冇拉線錢都要照比?
精神有問題?

搞到都幾麻煩. 我都曾經身受其害 有咩事係搵唔到人嫁
唔想大家重蹈覆轍 如果要平就要bear cs冇咁 ...
tck0516 發表於 2016-7-19 12:37

曾經身受其害係香港寬頻定和記先?

回覆  kinx80

link 講香港寬頻 (商業寬頻)
樓主話和仔
Botti 發表於 2016-7-19 13:17

係wo short左 topic已改
ps 我之前係用和仔 不是hkbn

入面有reply講起和仔我就mix up左