香港寬頻流動電話 plan 有得申請啦

1000M + myTV,家居電話 + 流動電話 (免6個月) $160, 個 plan 真係好吸引。第2間公司齋 1000M 都唔止呢個價。個 plan 咁 so 唔知有冇伏 ?

1000M + myTV,家居電話 + 流動電話 (免6個月) $160, 個 plan 真係好吸引。第2間公司齋 1000M 都唔止呢 ...
caihk 發表於 2016-8-6 21:41

1000M 越嚟越平 ,
即係叫人唔駛同你 簽 plan 者 ..

哇 1000M + 半年 sim 卡 好吸引  但有約係身.....................................

HKBN租邊間流動電話網絡?

HKBN租邊間流動電話網絡?
waishingme 發表於 2016-8-7 01:02

數碼通
頭半年$18 5GB
之後$108+18 5GB

HKBN 有租Smartone, CMHK 同另一間網絡商黎做流動通訊

1000M Plan是平左,但是自從兩個OTT上線之後D速度降到得500左右嘛- -
舊客續約1000M 不送野,208$/月。88~下世再見
tag:沙田區

HKBN 有租Smartone, CMHK 同另一間網絡商黎做流動通訊
chowegg 發表於 2016-8-7 03:46

今次公布的流動通訊服務計劃 使用 SmarTone網絡 。
http://reg.hkbn.net/WwwCMS/uploa ... ervices_C_final.pdf

今次公布的流動通訊服務計劃 使用 SmarTone網絡 。
rudi 發表於 2016-8-8 06:22

我係怕smartone個network頂唔住

我係怕smartone個network頂唔住
白戶則道 發表於 2016-8-8 08:22 AM

唔驚,會QOS的嘛