電腦節特價品 Asus RT-AC68U

打算買Asus RT-AC68U, 於是去到深水埗腦場睇下!
問過好幾間都係買$980左右, 係黃金地庫中央田問價, 個Sales隨口講話$999.

於是我上左樓上高登中央田, 貪佢擺晒D Router出來有實物睇!

問睇Router攤位阿哥, 部AC68U幾錢?
佢話$900, Horn科代理 加送$50超市禮卷, 有冇咁平呀!
我仲問多句點解咁平, 佢話因為係電腦節做特價(唔怪之得腦場多左人流), 所以咁平!

扣埋超市禮卷$50, $850蚊, 咁我當然買走佢啦!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

又平左...
$850抵到震...

又平左...
$850抵到震...
tatgor 發表於 17-8-2016 00:10

抵到打尿震呀

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

見佢張發票寫住:
EXPO Discount for Asus RT-AC68U AUG-2016 Only [Max: 250pcs]

可能最少都有250部做緊特價, 買唔到Netgear R7800 特價貨, 應該仲有機會買到AC68U!

不過唔知AC87U, AC88U和AC5300會唔會都係做電腦節特價, 因為尼幾個型號都有超市coupon送!

68u不是有過熱問題嗎?

支持ching報料

68u不是有過熱問題嗎?
pingpangpo 發表於 2016-8-17 08:07

所謂過熱問題講左好耐, 由我未買到買左用左四個月, 暫時冇乜病痛。中間我reboot過佢幾次, 都係因為upgrade同佢個downloader冇反應。

via HKEPC Reader for Android

幾時到88減價

見佢張發票寫住:

可能最少都有250部做緊特價, 買唔到, 應該仲有機會買到AC68U!

不過唔知AC87U, AC88U和A ...
wild 發表於 2016-8-17 02:55

師兄你個優惠圖片在那裏找到 ? 我上香港官網 找不到 可否畀條link我 確定有得換領禮券, 謝謝!!

幾時到88減價
willng911 發表於 2016-8-17 09:14

88 已經斷晒貨,問晒深水埗/海鮮/偉lant/科soon
代理月尾話返貨,分分鐘過左promo