今日打上去pccw 問固網電話收費,竟然....

新世界苦主,今日打上去 pccw 問固網電話收費,
竟然要 118 同 128 ,都痴線,
好似全世界得佢一間有電話咁。

好似全世界得佢一間有電話咁 ...
121245 發表於 2016-8-18 17:48

苦主,你個電話號碼時日無多,要轉就要快!

btw, 和記唔得咩?

苦主,你個電話號碼時日無多,要轉就要快!

btw, 和記唔得咩?
frouting 發表於 2016-8-18 18:04

呢兩日決定仲留唔留個固網,
如果留,應該轉和記,和記58蚊一個月,
係冇之前新世界咁平,但唔駛受 pccw 氣。

轉其他囉...keep住個號碼緊要~

係冇之前新世界咁平,但唔駛受 pccw  ...
121245 發表於 2016-8-18 18:26

如果少用只要養住冧把,轉去 comnet  都得,廿幾蚊個月

via HKEPC Reader for Android

係冇之前新世界咁平,但唔駛受 pccw  ...
121245 發表於 2016-8-18 18:26

受乜嘢氣?

受乜嘢氣?

madmacuser 發表於 2016-8-18 18:49

pccw 每次續約,都要話 cut 先會比個較合理既 plan 你,
次次都係咁,所以當年先至轉走,點知新世界又唔爭氣

如閣下流動電話用緊中移動月費服務,可申請把固網號碼轉移到中移動,都系$15一個月!

pccw 問固網電話,要街霸先平做六十六, pccw現有客戶就可以做到四十六!

今日都十八號你都未轉,你吾好咁啖定!我八號申請,見都個工作表要十九號先有空有安裝師父!我就約左廿六號轉號!現剩返十三天,就算其他公司飛線果隻都要一個星期左右!