有無 C Hing 知道韓國買 A6004NS 幾多錢 ?

有無 C Hing 知道韓國買 A6004NS 幾多錢港幣 ? 首爾邊度買到 ?

Thanks !

韓國買好貴,唔駛諗
4月去首爾,自己計下有幾貴,唔好計淘保咁平,貴過香港版(圖為A2004ns)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係香港買啦

回覆 4# kccl
差唔多千五......駛唔駛咁貴一部等於三兩部有特

回覆  kccl
差唔多千五......駛唔駛咁貴一部等於三兩部有特
chungemail 發表於 2016-8-23 18:44

多個stand,同有黑色撿

有無 C Hing 知道韓國買 A6004NS 幾多錢港幣 ? 首爾邊度買到 ?

Thanks !
peacehoperisc 發表於 2016-8-21 14:23

我的a6004ns就是韩国首尔带回来的, 去年9月的时候买的, 20多W韩币, 自己换算.

多個stand,同有黑色撿
st1000 發表於 2016-8-23 22:05

其实我不明白的是为什么非韩版的a6004ns没有那个支架, 我个人觉得这个router还是立起来放好看. 而且那个支架能多得了多少成本. 但是大陆卖的A850R又带有那个支架, 真是搞不懂了.....另外不知道这个支架能不能单独买到.

我的a6004ns就是韩国首尔带回来的, 去年9月的时候买的, 20多W韩币, 自己换算. ...
zxdpxl 發表於 2016-8-23 22:36

2百幾港幣 ?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 9# peacehoperisc

佢應該係想講20多萬₩