前排返強國上下沙個邊食飯, 見好多free wifi...

個d wifi有d似食店提供方便比食客或桑拿,速度快嗎?

一般,上下網收收EMAIL都可以,如果睇YOUTUBE就睇下多唔多人同你爭。

一般,上下網收收EMAIL都可以,如果睇YOUTUBE就睇下多唔多人同你爭。
ban_account 發表於 2016-10-20 16:53

點解甘多d free wifi既?

點解甘多d free wifi既?
louischeung 發表於 2016-10-20 06:04 PM

成班係度釣魚ja,大陸佬肯免費比人?

via HKEPC Reader for Android

回復 4 #JIMillim

其實大陸好先進,好多food shop都有free wifi, 密碼就係舖嘅電話冧把

骨場應該都有但多年冇去過唔清楚

至於有冇釣魚wifi…有就一定有嘅我諗

反而係hk先多人唔願做蝕本生意

回覆 5# C-Leung
點分邊d系釣魚?

回覆 6# louischeung

應該冇得分
大家都係民用device broadcast
有心搞隔離左右要搞個相同ssid相同pw嘅wifi
唔係set果個都未必會知

回復 JIMillim

其實大陸好先進,好多food shop都有free wifi, 密碼就係舖嘅電話冧把  

骨場應該都有 ...
C-Leung 發表於 2016-10-20 08:28 PM

你話硬件上較豪華進階,我信
但你話先進,真係笑大人個口

via HKEPC Reader for Android

ban_account 發表於 2016-10-20 16:53

大陸連到youtube?

回復 8 #JIMillim

同hk小店比
大陸喺free wifi層面上係領先

如果你覺得我講嘅野笑大人個口,你嘅大陸佬肯免費比人論都係五十步笑一百步