想買個紫米MF855 放WIFI 比部IPHONE 6S 用

我本身用緊SMC 2.5G PLAN, 仲有一年先完約,依家個個月都爆DATA,大約爆300MB 左右,SMC 好似要加$50/500MB

我見信京華龍咭$188/5G  一年,我想買個紫米MF855 放WIIF 比部電話用

有無人用過紫米? 放WIFI 效果如何?

THANKS!

細佬我用緊,卡就用老電送嘅CSL一年免費6GB/month。iOS仲有App, 方便到不得鳥

細佬我用緊,卡就用老電送嘅CSL一年免費6GB/month。iOS仲有App, 方便到不得鳥 ...
NetSoul 發表於 2016-11-8 23:49

同你一樣,都係老電送一年

我本身用緊SMC 2.5G PLAN, 仲有一年先完約,依家個個月都爆DATA,大約爆300MB 左右,SMC 好似要加$50/500MB ...
ronan 發表於 2016-11-8 23:14

日日用緊, 非常好用....
但你為左呢張卡黎買就沒意思....

zimi好用,$3xx全網通抵到爛,依家去旅行都用佢,ios有apps控制,收發sms都可以透過apps控制,好方便

明白了

我見taobao $230 和$299 都有

請問taobao 邊間舖買可靠?

thanks!

回覆 6# ronan
¥230.00個係MF815

回覆  ronan
¥230.00個係MF815
hihihellohihi 發表於 2016-11-13 00:27

又好似係, mf815 係$230

請問呢個網買好唔好? 同否專門店?
https://world.tmall.com/item/522 ... 4.0.0.OaK2Oe#detail

又好似係, mf815 係$230

請問呢個網買好唔好? 同否專門店?
ronan 發表於 2016-11-13 19:21

深水步福仁商場都有啦,價錢差幾十蚊,使鬼淘寶咩,匯率運費時間都唔止啦,返到黎有問題你點搞呢?

深水步福仁商場都有啦,價錢差幾十蚊,使鬼淘寶咩,匯率運費時間都唔止啦,返到黎有問題你點搞呢? ...
minibanana 發表於 2016-11-13 21:25

買返黎有問題咪當豪比佢,上網買野一定有風險,但起碼唔駛受氣

因為福仁商場services 差到爆,起果度買野唔覺得可以有壞包換

我之前寧願起taobao 買偉力A969 遙控車,連埋運費約$400 左右,福仁商場賣緊$459

平時起福仁買配件多,見d sales 對d 客呼呼喝喝,對果間舖無乜好感