有冇CHING 有玩迅雷賺錢寶?

http://red.xunlei.com/

我由上年 10月開始玩, 1部玩到依家56部

真係賺到錢嗎

via HKEPC Reader for Android

真係賺到錢嗎  

劍神王 發表於 2016-12-30 11:24

收左萬6 RMB 左右 因為有40部左右新掛, 仲有1萬先回本

幫人掘礦,再送多幾部俾你幫佢掘

幫人掘礦,再送多幾部俾你幫佢掘
bbsunny 發表於 2016-12-30 11:43

資源分享 / 做緩衝, 我理解係禁多,
至於有冇機會做左國家武器就自己考慮
一日流量 AROUND一部12GB 包括上下載

同埋D機係要買, 第一部已經食抄價 158>185
之後不斷升, 2代最高去到800-900 RMB
好抄過一IPHONE
成本 一部機 $300RMB+$250 HDD (2手2.5" 500GB)+週邊$30 (線材/散熱等) 約$640 一部

真係賺到錢?香港可用?

[img][/img]
真係賺到錢?香港可用?

hahakei 發表於 2016-12-30 12:51

我第一代剛開始時就成功抽中買左來試, 果時比較易出水晶, 不過當時我屋企仲用緊i-cable, upload比較慢, 佢後來出隻迅雷路由我都有買, 有期小米路由一代同PC都有plug-in用來掘礦, 依家用緊HKBN 1000M平均每個鐘先得果600水晶, 大約2個月提現100人仔, 隻野反正用電唔多玩下就算, 師兄你用咩台?

我第一代剛開始時就成功抽中買左來試, 果時比較易出水晶, 不過當時我屋企仲用緊i-cable, upload比較慢, 佢 ...
erickkk 發表於 2016-12-30 14:49

PCCW, E家平均一隻 1.2人仔一日, 之前差唔多有2, E家低左好多

買成56部黎用?
咁你屋企上網係用咩計劃