幾個Browser都睇唔到IP cam

應該係FLASH PLAYER出問題?....是否呢?....
但我已經更新FLASH PLAYER到最新24.0,
都係只有IE睇到, 其餘全部睇唔到, 包括FIREFOX, CHROME, UC BROWSER都睇唔到, 好似連Ms edge都睇唔到

定係其他野出問題?
THX

應該係FLASH PLAYER出問題?....是否呢?....
但我已經更新FLASH PLAYER到最新24.0,
都係只有IE睇到, 其餘全 ...
vzv 發表於 2017-1-4 17:47

有D牌子一定要裝Browser Extension,Login畫面會寫

有D牌子一定要裝Browser Extension,Login畫面會寫
feverpc 發表於 2017-1-4 17:48

用緊easyn, 其實之前全部browser都睇到而錄唔到,都係要裝插件先可browser錄到,但只有ie要set左安全性選項之後先可以裝到插件,錄到,但其餘browser都無彈出要裝插件的提示畫面而裝唔到插件而錄唔到。

但而家除左ie外,其餘browser唔只錄唔到,呢幾日仲直情睇唔到。唔知點解。

通常有 mobile 版

方便手機睇

乜都唔駛裝就睇到

我最討厭係browser CCTV,極度唔穩定!
最好用帶有software 的CCTV設備
起碼問題真係少好多「!

我最討厭係browser CCTV,極度唔穩定!
最好用帶有software 的CCTV設備
起碼問題真係少好多「! ...
sasini1 發表於 2017-1-4 18:54

通常都有軟件送

用緊 easyn 187+
係 mac 用 chrome 乜都唔駛裝,經 web interface 睇到冇問題
flash player 版本 24.0.0.186

係 mac 用 chrome 乜都唔駛裝,經 web。 interface 睇到冇問題
flash player 版本 24.0.0.18 ...
fatdog 發表於 2017-1-4 23:20

我又係easyn 187+,但用win10,點解我只而家呢幾日用chrome連睇都睇唔到?雖然之前用chrome睇到但錄唔到,但起碼都叫睇到。你用chrome錄唔錄到畫面?

係 mac 用 chrome 乜都唔駛裝,經 web interface 睇到冇問題
flash player 版本 24.0.0.18 ...
fatdog 發表於 2017-1-4 23:20

flash 版本我又一樣係24但睇唔到

我又係easyn 187+,但用win10,點解我只而家呢幾日用chrome連睇都睇唔到?雖然之前用chrome睇到但錄 ...
vzv 發表於 2017-1-5 01:00

我有埋部 NVR 錄