萬匯鋪線會唔會用中國電信?

之前萬匯ERIC話10月會動工。。。
後來等到12月先見有工程
初頭有見過萬匯架貨VAN出沒,
都有見寫住萬匯的牌既工程
但係好快又無左,而且當時工程範圍好細

及後見到一連串的工程都係寫住中國電信

想問下有無CHING知道是否HKBN工程?

因之前WHATSAPP ERIC話我呢邊工程大約一個月攪掂
但現在「中國電信」工程已經攪左個幾月仲挖緊。。。
打去HKBN問又話無資料

P.S. 唔見左ERIC電話,有無CHING可以PM我,我想問返佢進度。。。
謝過
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 1# ecorange

CT挖既未必關村屋上網事
有機會只係過路線

回覆  ecorange

CT挖既未必關村屋上網事
有機會只係過路線
留白兄 發表於 2017-1-19 17:28

之前11月尾定12月頭,
萬匯有挖過地
但只係在PCCW個箱附近挖左幾日就完結
之後。。。就再見唔到萬匯挖地了
sosad...

中電訊 ......... 價錢唔係你想像個隻........ 應該係掘主幹, 唔係掘比家用........

好似全面停工一樣,我七月話裝連光纖線都入左屋,直到今日好似失聯一樣,睇個輪款都係無多………收皮!

好似全面停工一樣,我七月話裝連光纖線都入左屋,直到今日好似失聯一樣,睇個輪款都係無多………收皮! ...
du0449 發表於 2017-1-19 23:44

咁慘
我whatsapp 左eric
不過佢無覆我

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - iPhone

咁慘
我whatsapp 左eric
不過佢無覆我

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - iPhone
ecorange 發表於 2017-1-20 00:46

凶多吉少

via HKEPC Reader for Android

HKBN annouced stop all village rollout ma..ching you can read another post.

見Eric 無覆whatsapp
今早再問多句
結果佢就Block左我

HKBN annouced stop all village rollout ma..ching you can read another post.
打手912 發表於 2017-1-20 10:32

我仲以為中國電信果啲係鋪緊光䊹