TP-LINK TL-WDR7500 和 TL-WDR8400 比較

TP-LINK TL-WDR7500 和 TL-WDR8400 比較
那一隻比較好 ?

還是有其他推薦 ?

請各位俾意見

回覆 1# btchanchan

可以考慮TP-LINK TL-WDR8500

回覆  btchanchan

可以考慮TP-LINK TL-WDR8500
siusiupin 發表於 2017-1-28 16:29

謝謝回答 !

TP-LINK TL-WDR8500 的穿牆能力是否有明顯增強 ?

謝謝回答 !

TP-LINK TL-WDR8500 的穿牆能力是否有明顯增強 ?
btchanchan 發表於 2017-1-28 18:07

唔係賣廣告

EOS 發表於 2017-1-29 00:59

8500喺佢出時買咗一隻,的確係超快。但睇唔明網頁話兩隻8500串埋係點搞。

8500喺佢出時買咗一隻,的確係超快。但睇唔明網頁話兩隻8500串埋係點搞。 ...
Mathk 發表於 2017-1-29 04:46

主一隻做普通 wifi router, 次一隻做 "無線橋接" (client bridge) 用黎接收主機無線訊號 (原理就似 wifi USB 手指), 咁駁係可能因為測試時未有咁高速既 USB client 做對手 ...

多謝各位 CHing

似乎唔覺香港有得賣
去淘X買隻試下先

主一隻做普通 wifi router, 次一隻做 "無線橋接" (client bridge) 用黎接收主機無線訊號 (原理就似 wifi  ...
EOS 發表於 2017-1-29 09:57

佢????埋話有7xx wifi速度其實係氣想講可以當 dual wan 用,定係純綷我理解錯咗?