SEND 左CUT FORM 俾誠哥,100Mb 同300MB,大家會點選擇

今日終於打嚟搵返我
問我點解唔用,我話貴囉
之後就講返178 PLAN + 6個月電話卡
佢話係舊樓優惠

我話你地之前講呢個,而家又講呢個,我都話人地兩間都係128

之後佢就話好囉,甘同你約時間囉

用左佢甘多年,家居電話最近又被佢騙左上車,我續完先知原來唔使100元都得,我幾貴我都唔想講了

佢寬頻都唔肯平仲要甘跳脫語氣叫我約時間,真係火都嚟,問佢可唔可以拎返Modem出太子,佢話得,得架

今日終於打嚟搵返我
問我點解唔用,我話貴囉
之後就講返178 PLAN + 6個月電話卡
佢話係舊樓優惠

我話你地 ...
陳豪 發表於 2017-2-2 13:53

慘慘, 我呢度都五十幾年樓齡, 都算係舊樓啦
都續到30月約1000M, 218月費, 免6, 送1000超市, Now 4K

我諗你都要準備定轉台好了, 或者臨交還器材前幾日再打上去1000 問下有冇其他offer 吧

慘慘, 我呢度都五十幾年樓齡, 都算係舊樓啦
都續到30月約1000M, 218月費, 免6, 送1000超市, Now 4K

我諗 ...
baal999 發表於 2017-2-2 14:00

你有1000MB
我100渣
佢仲好意思叫我上500
真係火都嚟

不過想問下有無人用緊數記同中移既500MB

我平時都有BT下甘

呢兩間會唔會一BT就鎖的

咁又唔駛勞氣既,你有權選擇ISP, ISP都有權制定自己既市場定位,最緊要過到自己心中把尺,到PCCW落到數記,中移既價錢,你一樣會問人數記,中移人地PCCW都同你同價,我點解要用你?有比較先有選擇先有市場

咁又唔駛勞氣既,你有權選擇ISP, ISP都有權制定自己既市場定位,最緊要過到自己心中把尺,到PCCW落到數記 ...
tomchanmot 發表於 2017-2-2 18:21

後來有位比較溫柔既小姐打來
其實我唔係勞氣既,只係點解100MB都貴過哂人地甘JEI

終於有新OFFER了
(即再1000禮劵和免幾多個月後)
平均159 300MB
平均137 100MB

大家覺得100同300分別大嗎
100平22元好似幾抵

大家會用100定300

終於有新OFFER了
(即再 ...
陳豪 發表於 2017-2-2 18:38

你住公屋,居屋 定 私樓?

你住公屋,居屋 定 私樓?
uiop031 發表於 2017-2-2 18:42

私樓

私樓
陳豪 發表於 2017-2-2 18:44

如果你仲有時間的話
不如等下先,轉台的話,如果線路供應冇問題,幾日內就有師父上門安裝。
PCCW 可能仲會有更好OFFER
選擇越多越好

終於有新OFFER了
(即再 ...
陳豪 發表於 2017-2-2 18:38

既然你玩BT,當然選300M, 22蚊唔算係錢,食個M記都唔止.
BTW,你要make sure你隻router食到300M先,如果唔係就白俾22蚊