[操作疑難] (討論一下)用太空卡,tor,二手舊android,新usb wifi 手指,多重proxy 加 雙重Virtual box OS 可穩藏

可穩藏自己上網嗎?

仲要裝全新OS

可穩藏自己上網嗎?
no_on888 發表於 2017-2-11 17:38

可以, 慢到嘔.

可以, 慢到嘔.
雯雯 發表於 2017-2-11 17:42

有d太空卡上網都去到30-50mbps LTE cat.4
用得tor , proxy , virtual box 都預左慢一至二陪到,有2-3mbps 到網站都ok 啦

要咁神秘,vpn 埋出外國啦,咁就超出香港,要 FBI 幫手先查到你足跡。。。

要咁神秘,vpn 埋出外國啦,咁就超出香港,要 FBI 幫手先查到你足跡。。。
hkjimmytam 發表於 2017-2-11 19:20

討論下姐
但VPN 真係安全?
凈VPN 好似麻麻地安全,加埋用就好好多

反問,其實太空卡,舊二手android,新OS 都好似安全過浄VPN

每張咭,每一層你只做一樣野~

每張咭,每一層你只做一樣野~
NeTZoO 發表於 2017-2-11 19:54

吾明?
用一張太空卡都好難找到乜人用緊,又有吾洗登記(所以好多國家依家要實名登記),只可用mobile 基站定位你的大概位置,而且流動性大...帶著周圍去都好難搵到你

我意思係 vpn 埋 (即係你講既方法再加 vpn 到外國)

其實,花咁多心思做衰野,不如正正經經做正事,你既回報會更好更多。。施主,回頭是岸 ;-)

討論下姐
但VPN 真係安全?
凈VPN 好似麻麻地安全,加埋用就好好多

反問,其實太空卡,舊二手android, ...
no_on888 發表於 2017-2-11 19:33

我意思係 vpn 埋 (即係你講既方法再加 vpn 到外國)

其實,花咁多心思做衰野,不如正正經經做正事,你既回 ...
hkjimmytam 發表於 2017-2-11 20:29

咁 vpn 係好過 http & socks proxy..但VPN 都係proxy 嘅一種
吾好唔誤會我攞去做非法野
硏究下姐....因對 Deep web 有興趣都又吾敢上