打 1000,按極都搵唔到真人對話

打去 P 仔想傾續約,但按極都搵唔到真人對話,唔知各位師兄可唔可以畀啲提示我呢?先在此多謝。

"終止合約"

老實講,老電好呢d只係迷信野,佢除左coverage真係勁,其他野無樣好

老實講,老電好呢d只係迷信野,佢除左coverage真係勁,其他野無樣好
tomchanmot 發表於 2017-3-4 23:45

當你見過和仔個蜘蛛網電話房,bb斷一條光纖會搞到幾條街冇網上,9倉偷人地既上樓線之後,你見到p仔正正常常既裝備,你會選擇的

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

回覆 5# chining0923
偷人光纖上樓呢個堅係有趣
仲有和記最pk既係d偉金仔會亂咁黎
例如抆你條電話線比第二戶用
當你發現拎起電話係冇聲去投訴既時候
佢就會抆返另一戶條線比你 無限loop
以為線房係雞場可以比佢亂咁插
呢個情況通常會係和記自己有線既大廈先會發生
租pccw果d既通常都冇伏

"終止合約"
ccchhhuuunnn 發表於 2017-3-4 21:39

thx a lot brother. try this on tomorrow morning.

當你見過和仔個蜘蛛網電話房,bb斷一條光纖會搞到幾條街冇網上,9倉偷人地既上樓線之後,你見到p仔 ...
chining0923 發表於 2017-3-5 00:07

你講過咁多個,我都用過,亦遇過你所講的問題,暫時用得正正常常真係P仔

回覆  chining0923
偷人光纖上樓呢個堅係有趣
仲有和記最pk既係d偉金仔會亂咁黎
例如抆你條電話線 ...
留白兄 發表於 2017-3-5 00:31

好彩我用和仔時,都係試過一次咁大把。

外面啲人話pxxw售後服務好好,點解你會揾唔到真人對話,

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone ...
carlala_com 發表於 2017-3-4 22:53

因為 1000 真係無續約呢一項咯,返到屋企搵到封信,續約要打第二個電話。不過明天兩個方法都會試下。