請問而家pccw果個router仲有冇鑊氣?

黎緊打算由hkbn轉去pccw

以前有聞pccw個router幾多鑊氣,而家如何呢?Thx

always use your own router.

你用佢router每個月要加錢, 點解唔用自已果隻

你用佢router每個月要加錢, 點解唔用自已果隻
鴨仔 發表於 2017-3-4 20:37

SALES無話要加錢喎, 同埋果個佢話係跟plan, 一定有的
有個光纖轉換器+一個有wifi功能的router

剛再打去問sales, 佢話如果唔插pccw果個router會上唔到網, 係咪真係咁???

回覆 4# 小子

信佢一成,雙目失明
佢自己連ROUTER同MODEM都分唔清,連我呢個老電FANS都睇唔過眼

SALES無話要加錢喎, 同埋果個佢話係跟plan, 一定有的
有個光纖轉換器+一個有wifi功能的router

剛 ...
小子 發表於 2017-3-4 21:08

我用自己router

回覆  小子

信佢一成,雙目失明
佢自己連ROUTER同MODEM都分唔清,連我呢個老電FANS都睇唔過眼 ...
chining0923 發表於 2017-3-4 21:12

你講, 你憑乜咁講?

你講, 你憑乜咁講?
鴨仔 發表於 2017-3-4 21:40

你講,你憑乜野可以咁問人野

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

你講, 你憑乜咁講?
鴨仔 發表於 2017-3-4 21:40

不過憑我幫老電裝左超過200座大樓既光纖系統連測試既經驗,model 就係個條友講既光纖連接器,有人2樣野都分唔清仲大大聲講野真係好好笑

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

同佢講:我唔要家居wifi, 免費都唔要
佢就識做