果啲乜乜fire 燈/筒其實係咪全部都係流料??

好多年前開始hit ultrafire,之後啲superfire,truefire又爆咗出嚟,其實到依家係咪已經變晒山寨貨無堅嘢??

好多年前開始hit ultrafire,之後啲superfire,truefire又爆咗出嚟,其實到依家係咪已經變晒山寨貨無堅嘢?? ...
Mathk 發表於 2012-7-27 00:47

其實你有冇諗過呢D跟本就係大陸細工場整出黎?

除左 surefire
我寧願買支 Fenix ,或者 maglite,費是燒穿褲袋

我買就買Surefire...
其他都信唔過

我買就買Surefire...
其他都信唔過
terrin11391 發表於 2012-7-27 10:43

願聞其詳

其實都有好多出名的...jetbeam,fenix,sunwayman,ThruNite, crelant......都係信得過

願聞其詳
fatcat2600 發表於 2012-7-27 11:08

買左勞力士之後踩下D卡西歐係指定動作......

其實你有冇諗過呢D跟本就係大陸細工場整出黎?
fatcat2600 發表於 2012-7-27 08:32

如果話山寨=老翻,以上幾個牌子就唔算山寨了。
根本係內地公司內地品牌,係細工廠製造出來既平價野。
不過有唔少產品既外形同概念,同D大品牌都幾似樣。

買左勞力士之後踩下D卡西歐係指定動作......
kazami.akito 發表於 2012-7-27 22:28

上面d電筒應該有排都未到卡西歐質素

上面d電筒應該有排都未到卡西歐質素
getghost 發表於 2012-7-28 09:09

等果個話除左surefire其他都唔買既來解答啦!
多嘴!