[開箱] 精工 細MM 機械錶

見日元跌到咁,今日去買土瓜灣買左隻細MM ( SBDC001)

入到叫請店員拎左隻藍色同黑色 , 最後覺得黑色個款長青D 就擺低左$ @(!) 元

同場加咉SRP307黑水鬼

合照

4千幾?

之前日元貴果時水貨都係賣緊3千尾HK

4千幾?

之前日元貴果時水貨都係賣緊3千尾HK
水野龍也 發表於 2014-12-13 00:28

你試下打一次

@(!)

expensive woh

my titanium seiko
sapphire 藍寶
just 1200

你試下打一次
hkbaby 發表於 2014-12-13 00:29

-.-我以為你$ 係 4開頭

中伏,不過我係大阪買左隻ORIS 仲平可以退稅+銀聯95折

埋單77XX HK$  香港賣正價$12500

之前係AMZ都買左隻黑水鬼 $1700HK 但太重 帶左幾次之後冇帶了

@(!)

sapphire 藍寶
just 1200
KEWPIE 發表於 2014-12-13 00:33

鈦金屬藍寶石好吸引. 幾重到? 個發光會吾會好食電?

鈦金屬藍寶石好吸引. 幾重到? 個發光會吾會好食電?
hkbaby 發表於 2014-12-13 00:40

我隻O仔 , 第二隻機械錶,一玩會上引

-.-我以為你$ 係 4開頭

中伏,不過我係大阪買左隻ORIS 仲平可以退稅+銀聯95折

埋單77XX HK$  香港賣 ...
水野龍也 發表於 2014-12-13 00:40

有冇圖睇下

@(!)

sapphire 藍寶
just 1200
KEWPIE 發表於 2014-12-13 00:33

我都有隻Titanium
07年買水貨都係$9xx

不過今年轉左seiko Astron GPS

見日元跌到咁,今日去買土瓜灣買左隻細MM ( SBDC001)

入到叫請店員拎左隻藍色同黑色 , 最後覺得黑色個款長 ...
hkbaby 發表於 2014-12-13 00:13

呢隻行6R15, 算係咁多精工系列來講叫準確
我估正負誤差唔會太大

如果有空就報下過誤差來睇下