仲有無人玩ta02?

十年前玩一段時間,早幾日充電試下郁唔郁得,又無事,不過有d零件舊,想換,上淘寶睇得好小,有無ching知道邊度仲有得買?

回覆 1# 9stc

要咩零件啊,師兄

我架已經救唔番,已經打散了,有D零件消耗好大,但還未掉,仲留住
希望可以贈給有需要人仕

http://www.hkepc.com/forum/redir ... 14&pid=32840659

軸車係 com 擺 d, 如果係皮帶車, 擺幾年再玩, 一俾大油, 條皮帶分分鐘斷

Ching, 有個 四驅車主題展覽「Mikiki x Tamiya 田宮迷你四驅車極速世界」

fyi,

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

回覆  9stc

要咩零件啊,師兄

我架已經救唔番,已經打散了,有D零件消耗好大,但還未掉,仲留住
希望可以贈給 ...
psfish 發表於 2015-3-28 02:24

唔好意思,咁遲先覆,呢排太忙,我換左搖控&接收,淘左部分零件,而家主要搵中軸,差速杯之類
已試過車,ok唔錯

唔好意思,咁遲先覆,呢排太忙,我換左搖控&接收,淘左部分零件,而家主要搵中軸,差速杯之類
已試 ...
9stc 發表於 2015-5-7 22:53

堅正~~  俾你唔覺意燃起當時的熱血~~

DSC04773 - Copy.JPG

堅正~~  俾你唔覺意燃起當時的熱血~~
biela 發表於 2015-5-8 04:34

個盒咁新嘅?但而家應該買唔返

已試 ...
9stc 發表於 2015-5-7 22:53

你個電變鉤起了我年少時的回憶

回覆 8# wueddie

個電變&摩打到而家仲用到真係幾堅, 我仲諗住個電變會傻左, 摩打唔識郁
只係舊果個接收已經痴左~~

軸車係 com 擺 d, 如果係皮帶車, 擺幾年再玩, 一俾大油, 條皮帶分分鐘斷
觀星是答案 發表於 2015-3-29 12:02

講真, 我都唔知原來已經發展到用皮帶