想問下有冇d係可以micro usb充電的小型電筒賣??

黎緊去外地會去d郊外地區, 怕缺乏街燈, 唔知有冇d平平地的小型電筒賣呢?
大約咩價錢 & 購買時有咩要注意呢?
thx~

nitecore有

nitecore有
fatcat2600 發表於 2015-5-3 05:30

最平的幾錢? 我打算要黎旅遊時用, 係香港幾乎無需要用 (我沒行山習慣) 所以唔想買d太貴的

最平的幾錢? 我打算要黎旅遊時用, 係香港幾乎無需要用 (我沒行山習慣) 所以唔想買d太貴的 ...
小子 發表於 2015-5-3 06:28

我用緊 2 支都係用 micro usb 充電
睇下你想買來點用, 照 20 尺內, TUBE 最平約 70 元
照 20-30m MH1A 最平約 350 元

黎緊去外地會去d郊外地區, 怕缺乏街燈, 唔知有冇d平平地的小型電筒賣呢?
大約咩價錢 & 購買時有咩要注意呢? ...
小子 發表於 2015-5-3 02:51

micro usb充電比較少見!

我用緊 2 支都係用 micro usb 充電
睇下你想買來點用, 照 20 尺內,  最平約 70 元
照 20-30m  最平約 3 ...
only 發表於 2015-5-3 20:11

thx

tube呢隻可能都啱我用
不過可能我遲落去鴨寮街,好似唔覺有tube賣,下星期早d落去先

thx

tube呢隻可能都啱我用
不過可能我遲落去鴨寮街,好似唔覺有tube賣,下星期早d落去先 ...
小子 發表於 2015-5-3 21:49

近 A2 出口, 個間五金舖, 我無記錯賣 68 元

https://www.youtube.com/watch?v=wU3tA-BoyDw

細細支, 可以掛係背囊

近 A2 出口, 個間五金舖, 我無記錯賣 68 元

細細支, 可以掛係背囊  ...
only 發表於 2015-5-3 22:33

早兩星期都買左TUBE, 真係幾好用
high真係好光

師兄可唔可以影張相睇吓@@
好難想像咁細把+無聚光筒係咩效果

鴨記見過 TUBE 平過 $60, NITECORE MH10 最平 $370