求電筒推介

預算300至400左右,最好有usb直义,連續使用時間有4至5小時謝謝

非常詳細,謝謝

回覆 2# Clive68000

師兄,以你經驗400內以上那支最底玩,謝謝

回覆  Clive68000

alfa 發表於 2015-10-3 18:01

未買未試,只係留意行情,好難答你,重有其他牌子未睇,
你可以自己比較下 C8 同 MH10 邊支適合你,不過呢到討論 FENIX 同 NITECORE 多d..
C8, BR10GT, MH10, MH12 都包電,之前想買 MH12, 見佢減左價賣 $438, 不過一堆 XP-L 電筒就殺到來所意忍住手.........................

有冇師兄用過JETBEAM BR10GT ??
上網有comment話佢個單車燈座同電筒扣左之後好鬆, 唔知係咪真呢??

回覆  Clive68000

alfa 發表於 2015-10-3 18:01

啱啱落左單,鷹眼X5R USB充電側按戰術強光手電筒改 XPL-HI
http://world.taobao.com/item/525 ... 462350168.56.i7iECx

啱啱落左單,鷹眼X5R USB充電側按戰術強光手電筒改 XPL-HI
Clive68000 發表於 2015-12-21 23:27

睇介紹呢支都唔錯而且可以用外部電源供電, 而家預售有特價到正式上架一定會加價, 順便請問師兄改 XPL-HI要加幾錢?

睇介紹呢支都唔錯而且可以用外部電源供電, 而家預售有特價到正式上架一定會加價, 順便請問師兄改 XPL-HI ...
Shiva94 發表於 2015-12-23 01:21

改 XPL-HI 白光加 $13,淺黃光 $16, 要熱電分離 再加 $6......................

改 XPL-HI 白光加 $13,淺黃光 $16, 要熱電分離 再加 $6......................
Clive68000 發表於 2015-12-23 01:42

謝謝回答, 訂支玩下先