有冇人BTS 買機勁耐都收唔到退款

我6 月寄去7 月appove 左,跟住打上去問話會入,點知次次都飛機既,最後果次打去又話咁岩係我果個日子有問題有幾多人都唔得,但前後d 日子就過晒,又話要美國總公司查下再搞,話覆電話又冇!!可以點搞呀

我有3單
1單入左錢
1單已獲批核 等入錢等左1week,未入
1單 上星期1寄,今日審閱緊

成個月 還未入到 咩事都無話你知?

你rebate乜? 如果連Printer Promotion係會更耐
我6月中申請
都係今日0:59 (1 小時以前)先收到citidirect既mail話會入數

我算好彩, 一個月收到晒 ipod 同 printer rebate

ipod $ printer rebate
12/8 aprroved!!
29/8 not yet rceived my money!!
(she just said 10 working days)

原帖由 littblebb 於 2009-8-29 12:19 發表
我算好彩, 一個月收到晒 ipod 同 printer rebate

你真係好彩
我等左個幾月囉

我7月十幾號寄,到而家都仲未approve我個rebate,打去又話approve緊,想點.....

[quote]原帖由 flpchoho 於 2009-8-29 17:53 發表
我7月十幾號寄,到而家都仲未批核我個rebate,網上check都冇我個批核
打去又話批緊,佢地想點??

3個星期搞掂~

原帖由 flpchoho 於 2009-8-29 17:55 發表
[quote]原帖由 flpchoho 於 2009-8-29 17:53 發表
我7月十幾號寄,到而家都仲未批核我個rebate,網上check都冇我個批核
打去又話批緊,佢地想點??

我都係7月10日ORDER,又係網上未有批核,打去又係話處理緊,唔知有咩咁偉大既行政程序要搞咁耐.