維修macbook

http://www.apple.com/hk/buy/service.html

----------------------------------------
Communications and Services Experts Limited (CASE)

鰂魚涌英皇道 734 號樂基中心 608 室
旺角彌敦道 664 號惠豐中心 1101 室

----------------------------------------
Jardine OneSolution (HK) Limited
觀塘海濱道 173 號申新大廈2樓

Senco Masslink Technology Limited
灣仔皇后大道東 248 號 10 樓

Wah Fung Computer Services Ltd.
香港北角屈臣道 4-6 號海景大廈 B 座 1006 室
辦公時間: (星期一至六) 10:00am - 7:00pm

邊間好d?

個人覺得senco幾好

原帖由 macwalker 於 2009-9-5 16:02 發表
個人覺得senco幾好

完全同意!

原帖由 ToRoGene 於 2009-9-5 16:42 發表

完全同意!

完全同意! x 2

上星期先維修完
職員好有禮貌 !!

check machine need $$ ma???

原帖由 Shunpike 於 2009-9-5 19:30 發表
check machine need $$ ma???

Under Warranty唔收

唔該晒~~我岩岩岩用
唉~

CASE 少 d 耐性都唔好上去
上次去整 combo drive, 我話到明讀唔到碟, 塞張碟落去都已經可以 check 到, 但係班友仔都想我擺低檢查幾日

今日趕時間就上左去CASE
咁我話個火牛有問題, 插左落macbook度有時會無燈
佢就拎個software check話adapter ok無事
之後講講下個火牛的燈突然熄左(橙燈>無燈)
咁我就問佢有無得換, 佢竟然話apple有"指引" 個software顯示adapter ok就一定無得換!
有無搞錯, 唔係要隻火牛爆炸先肯幫我換呀?

而家放低左部機比佢check, 順手叫左佢check battery, 左邊個粒用黎顯示電量o個粒掣(凹左入去好難按), check keyboard(個0掣飛左出黎 ), 仲有個earphone插頭(成日detect唔到earphone).

希望唔好越整越衰...

原帖由 Lokkk! 於 2009-9-5 10:40 PM 發表
今日趕時間就上左去CASE
咁我話個火牛有問題, 插左落macbook度有時會無燈
佢就拎個software check話adapter ok無事
之後講講下個火牛的燈突然熄左(橙燈>無燈)
咁我就問佢有無得換, 佢竟然話apple有"指引"  ...

我都有同樣問題, 前排仲 lum 緊拎唔拎上去好, 但係入面班 intestine powder 明明試到有問題都要人擺低 n 日, 唔多想冇電腦用