現金回贈申請進度 問題

回饋狀態

請選擇以下其中一項申請:

XXX Back-To-School 2009 (HK))
我們已收到你的回饋申請,多謝你參與蘋果的回饋計劃。我們正審閱你的申請,完成後將立即以電郵方式通知你。你可於一、兩天後再次返回本網站以查詢最新狀態。

XXX Perfect Companion 17 (HK)
在審閱你的蘋果回饋申請後,我們決定你的申請不符合我們推廣的規定資格。要獲取更多有關這次推廣的蘋果條款和細則,請瀏覽 http://www.apple.com/hk/en/promo/rebate/printer.html

即係點,勁唔明wo

寫得咁明都仲唔明?

XXX Back-To-School 2009 (HK))   我們正審閱你的申請

XXX Perfect Companion 17 (HK) 你的申請不符合我們推廣的規定資格

原帖由 JackSchitt 於 2009-9-6 01:06 發表
寫得咁明都仲唔明?

XXX Back-To-School 2009 (HK))   我們正審閱你的申請

XXX Perfect Companion 17 (HK) 你的申請不符合我們推廣的規定資格

講到咁白樓主都唔明

回覆 1# 的帖子

想知你買左咩printer?

佢話會立即發Email, 但我無收到wo

同埋我都無買printer

原帖由 ~YanKuen~ 於 2009-9-6 10:21 發表

你打去Apple度問啦

原帖由 ~YanKuen~ 於 2009-9-6 10:21 發表

呢個系for printer rebate
如果你無買就唔曬理

你部ipod touch處理中,
email就唔會有架啦
直至入錢給你先會email你

想知你系咪寄埋printer張rebate form去?

原帖由 ricej 於 2009-9-6 13:28 發表

呢個系for printer rebate
如果你無買就唔曬理

你部ipod touch處理中,
email就唔會有架啦
直至入錢給你先會email你

想知你系咪寄埋printer張rebate form去?

入錢給我先發? 係前定入左啊?一般要幾耐??

無啊,我寄果張係mac+ipod

我寄左去兩三個星期都一d回音都無~ email又唔寄俾我~ 打電話去又無人聽……唔知點算中……

原帖由 kyecall 於 2009-9-8 14:57 發表
我寄左去兩三個星期都一d回音都無~ email又唔寄俾我~ 打電話去又無人聽……唔知點算中……

情況一樣,大約三星期前寄的,但仍然沒有回音。