黃金機版mac

http://maq.tw/

如果香港有得賣都幾好~~

正喎, 有得俾運費叫佢運過黎喎~~~

原帖由 ziv.tong 於 2010-1-10 04:18 發表
咁都得???
除時汁粒,比左錢冇貨交

佢跟埋隻碟比你姐,無裝埋比你

原帖由 gfhdjskal 於 2010-1-10 13:21 發表

佢跟埋隻碟比你姐,無裝埋比你

no, if you look at the webmaster's blog and the detailed offer, they will install the OSX and do some stress test before give you the product, but that will cost you around NT$1600

原帖由 DarkHero 於 2010-1-10 00:57 發表
http://maq.tw/

如果香港有得賣都幾好~~

自己 build 一部都得 la ... OSX86 一街都係

不如等無痛裝置的出現

[quote]原帖由 風十三 於 2010-1-10 16:52 發表
不如等無痛裝置的出現 [/quote
其實買部 iMac 都係萬幾 ... 而家一部電話都要五千 ... 都唔係好貴..洗乜煩...

寫明:MaqBoot(Mac開機裝置)

APPLE 會唔會出手

原帖由 melodyayaka 於 2010-1-10 16:55 發表
[quote]原帖由 風十三 於 2010-1-10 16:52 發表
不如等無痛裝置的出現 [/quote
其實買部 iMac 都係萬幾 ... 而家一部電話都要五千 ... 都唔係好貴..洗乜煩...

不是貴問題,係彈性問題
我係mac友,成屋係mac,唯獨是無mac pro,因為外觀一直無變好厭,而且好鬼大舊
如果行x86果類mac,我就可以選自己喜愛的body,例如外星人行osx,因為我鐘意外星人個外觀
我12月入手完 imac 後,又開始後悔佢的彈性,因為唔可以換SSD,最後我又多鬼餘咁MBP加ExpCard行ssd raid
如果能用itx無痛,再加外置HDDBox行SSD Raid「我想咁」。