有冇師兄用過呢隻充電器??安全嗎??

雖然我成屋都係山寨牛, 唔係淘寶 就係 黃金
不過 我都唔敢答 係咪安全 LAW

總之, 唔好長插唔理佢

這是無品牌的充電器吧?
我建議不要用, 這些都是係個樣好睇..
給你參考 :
http://www.righto.com/2012/10/a- ... n-lab-apple-is.html

重點你看 Counterfeit 相關就知道, 拆開驗過就知, 山寨貨可信就奇

有冇師兄用過呢隻充電器??安全嗎??
kaho0808 發表於 2013-5-23 23:41

呢D我會比較相信牌子野,前兩日中央田買左隻Antec,都OK

Macbook 又嬌嫩又昂貴、個人堅持用原裝充電器..........

我成屋都係原廠牛, 生命更要
lovercharlene 發表於 2013-5-24 13:28

正確 使用 正貨產品 當然係最好

正確 使用 非正貨產品  vs  非正確 使用 正貨產品,

我 兩樣都有 但 覺得 前者 安心d

Macbook 又嬌嫩又昂貴、個人堅持用原裝充電器..........
asgiga 發表於 2013-5-24 13:45

樓主 張圖 應該 係 ipad 牛

其實都應該跟日本咁暫停 跟機送火牛,iphone 既牛我既又唔算好多,但掉左佢又好似做左電子垃圾...好多都 ...
lovercharlene 發表於 2013-5-24 14:25

ching, 你有無買咁多 iPhone, iPad 啊...