[周邊配件] Macbook charger 爆線唔保!

琴晚發現macbook charger 條膠爆左,諗住拎去apple整,點知話係我自已整爛(physical damage )無得保,整都要比4百幾。有無搞錯,平時用完就捲番好!有咩可能係我整爛!500幾蚊3個月貨仔!我不如買副廠!

via HKEPC Reader for Android

你係咪捲線捲得唔好 ?
Oops 發表於 2014-7-4 17:01

佢死都話我係physical damage,我用膠紙包住,佢連睇都無睇

via HKEPC Reader for Android

佢死都話我係physical damage,我用膠紙包住,佢連睇都無睇

via HKEPC Reader for Android ...
CHUNG2 發表於 2014-7-4 17:25

no photo no truth

回覆 3# CHUNG2

有時呢o的parts,拉來拉去,真係爆線都唔出奇,只有自己小心保養,希望佢無事。

有無鬼佬朋友?叫佢幫你一定有得換!

有無鬼佬朋友?叫佢幫你一定有得換!
pockchop 發表於 2014-7-4 19:33

呢點一早知,白人香港直頭打橫行啦
但小弟無呢

同個STAFF 傾左10MINS
佢就不停話PHYSICAL DAMAGE 係無得換
我都唔知點同佢argue

等呢部mac機壞埋,永不再用apple
反正小弟都係讀電腦,寫program野用番window 方便

no photo no truth
B687 發表於 2014-7-4 18:13

我己經貼左膠紙
等等番屋企up比你睇囉